Subordonat direct administratorului-director general si beneficiind de suportul intregului colectiv, precum si de experienta companiei noastre.

Director de vanzari va avea posibilitatea de a invata rapid si de a se integra in activitatea de vanzari a firmei, cu conditia de a depune la randul sau efortul de cunoastere si de relationare necesar.
Noul director de vanzari va avea libertatea de a-si organiza activitatea impreuna cu colegii din subordine, astfel incat sa atinga obiectivele de vanzari pe care le va stabili impeuna cu managementul companiei, pe de o parte prin valorificarea portofoliului de clienti existenti si pe de alta parte, prin valorificarea portofoliului de parteneri si furnizori externi .  Activitatea de promovare a produselor din portofoliul companiei va reprezenta de asemenea o prioritate.

Candidatul trebuie sa fie absolvent de invatamant superior, sa cunoasca limba engleza, sa aiba experienta in activitatea de vanzari in general, experienta in vanzarea online constituind un avantaj, care poate fi insa compensat prin capacitatea de efort si de invatare de care poate da dovada. Corectitudinea si respectul in relatiile cu colegii, inteligenta si creativitatea in atingerea obiectivelor de vanzari, sunt desigur calitati deosebit de apreciate . 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *