Zona Outlet nu înseamnă second hand. Deși nici de ultima variantă nu ar trebui să ne ferim deloc. Mai ales când vine vorba de cumpărăturile de după carantină. Outlet nu se referă doar la modă și accesorii, la haine și încălțăminte. Ci și la electronice, electrocasnice, jocuri, îngrijire personală și cărți sau lucruri pentru casă.

Practic, în zona outlet vei găsi produse de calitate din vechile colecții care se vând la prețuri mult mai bune decât astfel de produse noi. Brandurile mari sau magazinele cunoscute își vând în acest fel marfa din sezoanele trecute pentru a putea scoate la înaintare colecțiile actuale. Asta e doar spre folosul cumpărătorului. Cine e cumpătat și cugetat și dorește să facă cumpărături de calitate fără risipă de bani, atunci un outlet e de el.

Ce poți găsi în zona outlet pe un site precum Negociat.ro

Așa cum am spus și mai sus, outlet nu înseamnă doar îmbrăcăminte fancy și foarte la modă pe care o poți achiziționa la prețuri extrem de mici. Eu așa trăiam cu impresia până să văd că zona aceasta oferă mai multe decât haine și accesorii. Pe site-ul Negociat.ro, unde apropo poți fi și cumpărător și vânzător, găsești la această categorie produse outlet din sfera tehnologică și IT. Poți da de electrocanice felurite, produse de grădinărit și bricolaj, articole de îngrijire personală, dar chiar și piese auto moto.

Deja sună prea bine să fie adevărat? Te vei convinge singur intrând pe site-ul negociat.ro, la secțiunea în cauză. În plus acest marketplace online îți oferă posibilitatea să și negociezi pentru articolele pe care dorești să le cumperi.

Să zicem de exemplu că vrei să-ți iei un televizor nou. Dar cum pe perioada carantinei fie nu ai lucrat, fie ai fost în șomaj tehnic pe mai puțini bani, acum nu ai un buget prea mare pentru televizorul mult visat. Cu toate acestea, tot poți să-ți procuri aparatul dorit sau ceva foarte bun la un preț cât mai acceptabil pentru bugetul alocat.

Intră la zona outlet de la Negociat.ro și caută ce te interesează. Vezi ce număr de astfel de produse sunt disponibile. Vezi de cine este vândut acel articol dorit de tine. Afli despre detaliile și costurile de livrare. Apoi adaugă în coș obiectul sau negociază prețul, dând un mesaj vânzătorului.

Ai ieșit din carantină și vrei să îți înviorezi casa. Caută lichidări de stocuri la mobilier și articole de casă și grădină

Ai ocazia să cumperi articole și accesorii de calitate pentru locuința ta la preț de outlet. Și pe deasupra te mai și poți târgui în funcție de cantitatea cumpărată și de bugetul pe care îl ai. Știi cum se zice, încercarea moarte n-are. În plus, nu este mai bine să fii cugetat cu banii tăi după ce a trecut carantina?

Până te vei pune din nou pe picioare nu este nevoie să renunți de tot la cumpărături, deși este bine să fii chibzuit și să achiziționezi lucrurile de care nu te poți lipsi. Mofturile lasă-le pe altădată. Acum e perioadă de criză! Iar când vrei să arunci cu banii, fă-o într-un loc precum zona outlet de la Negociat.ro.

Datele de contact ale Negociat SRL sunt:

Telefon: 0762433701

Email: suport@negociat.ro/office@negociat.ro

Site: http://negociat.ro/

Poți aprecia și pagina lor de Facebook, în același timp ajutând la donarea de bănuți către casele de copii din România.

Sursa foto: negociat.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *