Negociat.ro, unul dintre cele mai mari platforme online de tranzacționare, extinde gama sa de produse prin parteneriatul cu Romtehnochim și includerea în portofoliu a produselor de înaltă calitate sub marca „Emex”.

Romtehnochim, recunoscut pentru excelența sa în producția de materiale de construcție și finisaje, prezintă acum pe Negociat.ro o varietate impresionantă de produse din gama „Emex”. Această ofertă diversificată acoperă o plajă largă de necesități, începând de la vopsele și grunduri alchidice până la vopsele profesionale specializate.

Gama „Emex” include produse uzuale, precum vopsea și grund alchidic, email alchidic sau alchidic modificat, lac alchidic pentru lemn, vopsea lavabilă și superlavabilă acrilică. De asemenea, se regăsesc și soluții inovatoare, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscină, vopsea și pardoseală epoxidică, vopsele și pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru țiglă și azbociment, vopsea antifonică, vopsea hidroizolantă, vopsea metalizată bronz-aluminiu argintie, aurie sau în diverse tonuri metalizate.

Calitatea ireproșabilă și lipsa de compromis a produselor sunt confirmate de Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calității, Mediului și Securității Ocupaționale implementate conform standardelor ISO 9001, ISO 14001 și respectiv ISO 18001. Astfel, clienții Negociat.ro au acum acces la produse de top, beneficiind de încrederea și siguranța oferite de standardele internaționale de calitate.

Sursa: Stiri Brasov – https://www.zmbv.ro/negociat-ro-adauga-produsele-emex-by-romtehnochim-in-marketplace/16/02/2024/100449/

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *